Server details
Page 1 of 1
Server details
Ok, astazi 1 februarie 2010 am dat drumul oficial serverului de mu online:D
La multi ani noua!
Lucruri ce trebuie configurate
- caracterele egalate
- buff times
- shops
- spots
- xp + xp in party
etc
Mai e mult de lucru:D
Mentiuni:
versiune: season 2
xp: 300 ( pentru inceput)
drop: 70%
Credits: DUCK
Thx for the help!
La multi ani noua!
Lucruri ce trebuie configurate
- caracterele egalate
- buff times
- shops
- spots
- xp + xp in party
etc
Mai e mult de lucru:D
Mentiuni:
versiune: season 2
xp: 300 ( pentru inceput)
drop: 70%
Credits: DUCK
Thx for the help!
Recro- Admin
Name : Vlad
Re: Server details
Server Update 1
Lista de updateuri din date de 2.02.2010
- Caractere egalate: Toate caracterele au fost egalate, tinand cont de faptul ca nu putem umbla la defence...am egalat caracterele din punct de vedere damage...astfel incat oricine poate omora pe cineva, unele caractere sunt mai bune la dmg, altele sunt mai bune la defence, altele au si dmg rezonabil au si buffs etc. Le-am facut in asa fel incat oricine sa poata juca pe clasa lui favorita.
Nota: Caracterele au fost testate cu seturi ce contin 2 optiuni +13 pentru a simula o situatie cat de cat reala.
Nota 2: Nu putem face caracterele in asa fel incat sa fie egale si fara seturi si cu set cu 2 opts si cu set full.
IMPORTANT: Tinand cont de faptul ca , caracterele au fost egalate pentru seturile cu 2 opts+ 13 , putem spune ca pe acest server SETURILE vor face diferenta intre playeri. - Buffs: Buffurile au fost configurate in asa fel incat toti playerii sa moara.
Nota: Dupa cum am spus mai sus pe server doar seturile vor face diferenta. In cazul in care gasiti un jucator care are ms + buff d elf + sweal (deja este ft greu de omorat) + un set bun , trebuie sa stiti ca setul are o importanta foarte mare. Deci nu faceti comparatie cu alti jucatori de aceeasi clasa daca nu cunoasteti exact setul lor:D - Shops: Shopurile au fost configurate astfel incat sa nu fie nici pentru server high rate nici pentru server low rate....nu aveti nici bok + jwls in ele, nici doar chestii de baza. Principalul shop al serverului este Barul din lore.
- Experience: experienta a fost micsorata la 200x. In schimb, pentru a mentine xp pe placul vostru si pentru a stimula munca in echipa, partyurile si economia in materie de spoturi. De acum veti primi mai mult exp IN PARTY decat primiti cand cresteti singuri.
Exemplu:
- Party de 2 membrii aceeasi clasa - xp = 220x2 => fiecare membru v-a primi 220x
- Party de 3 membrii aceeasi clasa - xp = 230x3 => fiecare membru v-a primi 230x
- Party de 3 membrii clase diferite(perfect party) - xp = 240x3 => fiecare membru v-a primi 240x
Si mai departe va las pe voi sa descoperiti!
Nota: Cu cat sunt mai multi membrii in party cu atat xp v-a fi mai mare pt fiecare membru:D
Nota2: Acest sistem ne ajuta atat pe noi cat si pe voi:
- in primul rand elimina vanatorile de spoturi afk si etc.
- ajuta playerii mici sa creasca mai usor si mai repede.
- stimuleaza munca in echipa
- vor fi mai multe spoturi libere unde vor creste mai multi playeri in acelasi timp - Cliente: clientele au fost reuploadate in urma unor schimbari
ENJOY!!
Recro- Admin
Server Update 2
Lista de updateuri din date de 3.02.2010
- Spots: am creeat spoturi pentru toate lvlurile ....aveti spoturi aproximativ pe toate hartile trebuie doar sa le cautati.
- Experience: experienta a fost marita inapoi la 300 datorita faptului ca a trebuit micsorat numarul mobilor de pe un spot, experienta va trebui sa compenseze acei mobi pierduti. Dupa cum am scris in postul anterior, experienta va creste daca sunteti in party... iar daca aveti perfect party de la 3 membrii in sus veti dobandi si mai multa experienta.
- Jwls: jwl drop rate a fost configurat astfel incat sa pice jwluri pe orice harta de la un lvl destul de mic.
IMPORTANT: Poate ati observat faptul ca unele caractere au damage foarte mare la un lvl foarte mic sau avand un nr mic de rruri. Acest lucru NU este un bug...a fost facut intentionat pentru a echilibra situatia caracterelor la full stats cu seturi asemanatoare. La full stats toate char vor fi aproximativ egale din pct de vedere damage. Stim ca acest lucru este un dezavantaj pentru caracterele carora nu le-a fost schimbat dmg si tocmai deaia am facut sistemul de crestere in party, pt ca fiecare player sa poata face lvl mai usor. Nimeni nu isi doreste un server unde atunci cand ai buffuri sa fi invincibil!
Nota: Jwl of harmony si celelalte ingrediente pentru optiunile galbene/roz au fost scoase...deoarece acestea rupeau echilibrul serverului, caracterele trebuiau modificate mult mai tare pentru a se putea omora intre ele avand optiuni galbene/roz.
Nota2: Aceste optiuni le veti putea dobandi totusi prin castigarea anumitor eventuri si prin donatii!
Recro- Admin
Server Update 3
Lista de updateuri din date de 4.02.2010
- Invazii: Au fost adaugate invazii din ora in ora.
- Spots: Numarul de mobi pe spot a fost marit:D.
Recro- Admin
Page 1 of 1